Brzo i dekorativno jelo

Nešto za sve prilike iznenadne goste ukusna slana poslastica priprema se vrlo jednostavno u roku od 30 minuta nema pečenja, prženja i kuvanja samo malo volje i potrebni sastojci.

Što se tiče sastojaka kao i količine istih stvar je izbora možete kombinovati sto želite, ovdje ćemo navesti koje smo sastojke koristili za ovu slanu tortu.

Pa da krenemo redom od namjernica potrebno nam je:
Pakovanje tost hleba
Pavlaka
Majonez
Kečap
Kiseli krastavci
Šunka
Trapist
Tvrdo kuvana jaja
Začini za dekoraciju

Način pripreme:
Posložite jedan red tost hleba premažite ga prethodno pomiješanom pavlakom i majonezom zatim odozgo naredjati red trapista red sunke staviti kečap i izrendane kisele krastavce, zatim ponoviti postupak, premazati tortu smjesom od pavlake i majoneza izrendati preko trapist i tvrdo kuvana jaja ukrasiti kečapom i raznim začinima ja sam to uradila sa origanom peršunom i mirodjijom.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.