Igor Pajović za Etar i svom putu na Arnold Classic

Na jednom od najjačih svjetskih takmičenja Arnold Classic (Španija-Sevilja) nastupao sam Semptembra 2021. Clasicc Bodybuilding 180+ cm u kom nisam usao u finale. Sam sam se spremao, posto sam uvjek u polu formi nije mi trebalo dugo da napravim takmičarsku formu kakvu sam želio da prezentujem.

Na putu do Španije bilo je jako naporno jer sam čekao presijedanje 13h to je bio petak, dan kada je trebalo da krene punjene do nedelje do nastupa. Na aerodromu ostajem bez hrane, najgori scenario za takmičara, narednih 14h sam bio bez hrane, a uveliko trebao da se punim. Medalje me koštalo to što nisam uspio da se napunim kako treba izgubio 3d izgled i pozing.

Prvi sam bio u redu od nas 15 takmicara, nisam imao tremu, zadovoljan sam na kraju, i samim takmičenjem. Jedina ako se može reći mana je što na Arnoldu nema hotel za sve sportiste da su zajedno nema hrana, sve morate sami organizovat itd. Dok je na Evropskom i svjetskom sve to jako lijepo organizovano, ta su takmičenja u oktobru mjesecu, volio bih se spremiti za ta 3 takmčenja, i na naše Montenegro Open izaći. To ne mogu bez sponzora, podrške, zato ovim putem pozivam naše suplement radnje da se jave za podršku i zdravu priču , kao i firme koje bi željele da pomognu.

Za sve ljude koji se nalaze u Budvi mogu mi se obratiti za personalne treninge koje držim u svojoj teretani. Kao i za online mentorstvo kontakt.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.