Očekuje se da Motorola Razr 3 stigne u Junu 2022

Motorola se sprema da lansira treći Motorola Razr telefon u Junu 2022, prema novom izvještaju njemačkog sajta TechnikNews.

Poslednjih dana Decembra 2021, postojanje Motorola Razr 3 je potvrđeno putem Weibo objave od strane izvršnog direktora kompanije Lenovo. Sada ovaj izveštaj (i još jedan od ljudi iz XDA Developers) navodno deli preciznije vremenske okvire i detalje o specifikacijama.

Lenovo Chen Jin je već potvrdio da bi Razr 3 bio daleko moćniji od postojećih Moto Razr telefona, i to podržava. Predstojeći uređaj će navodno pokretati Snapdragon 8 Gen 1 procesor, koji je trenutno najmoćniji model u Qualcomm seriji.

Ovaj procesor je nedavno koristio Honor Magic V i uskoro će se pojaviti u OnePlus 10 Pro telefonu. Dostupna RAM memorija bi bila solidnih 12 GB, iako bi varijante sa 8 GB i 6 GB takođe mogle biti dostupne sa do 512 GB prostora za skladištenje.

Nasuprot tome, Motorola Razr 5G dolazi sa Snapdragon 765G, istim procesorom koji pokreće budžetski Pixel 5a 5G. Prethodni Motorola Razr je došao sa još slabijim Snapdragon 710. Ovo bi predstavljalo značajno poboljšanje u odnosu na ta dva pokušaja, ako je tačno, i učiniće Razr održivom alternativom moćnijem i hvaljenijem Galaxy Z Flip 3.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.