Triple7 Squat Challenge – Herceg Novi

Takmičenje u čučnju u Herceg Novom 30. Aprila sa početkom u 17h je nastavak Triple7 1000€ GiveAway Tour-a kao i njen završetak.

Za sve koji nisu upućeni Triple7 1000€ GiveAway tour je koncept osmišljen da obuhvati sve tri vježbe snage u tri različita grada i u svakom takmičenju odvoji značajna finansijska sredstva putem opreme naboljim takmičarima.

Kroz zdravu konkurenciju i druženje prošli smo kroz Triple7 Deadlift Challenge u Podgorici kod velikog sportiste i prije svega velikog gospodina Mikija Poleksića u TopGym-u.

Nakon Podgorice zaputili smo se u Bar kod poznatog personalnog trenera Srđana Vukićevića iza koga stoje brojne medalje i pehari kako njega tako i njegovih takmičara iz Maximus Gym-a i kod njega održali Triple7 Benchpress Challenge.

Za završnicu, fokus smo napravili na Herceg Novi i mjesto gdje je Triple7 brend i nastao i odakle je njen osnivač.

Domaćin ovog takmičenja je Mladen Gardović, uspješan preduzetnik i zaista veliki čovjek koji iz dana u dan dokazuje kako se posvećenošću i radom može puno postići. On je svoj posao sa teretanom započeo u moru konkurencije i vrlo brzo se izgurao među prve pozicije i ne samo to već je i započeo i lanac svojih teretana a prva od njih je Terzo Premium koja sva u staklu oduzima dah na svoja dva sprata i koju ćete vi dragi čitaoci imati priliku da vidite 30. Aprila na samom takmičenju.

Triple7 Squat Challenge zasniva na kategorijama i umnogome je ozbiljniji nego prethodna dva takmičenja jer, razumije se, u svakom se po nešto novo nauči i prenese u sledeće.
Ono što bih izdvojio jeste da je takmičenje potpuno besplatno i da je svako dobrodošao da se prijavi i oproba u ovoj potcjenjenoj i često ignorisanoj vježbi snage.

Svaki završetak ozvara vrata za nove početke pa se, time vođen, nadam u skorijoj budućnosti da će se takmičenja nastaviti.

Ostaje samo iznijeti još par pojedinosti oko samog takmičenja.

Pravila:
SVA OPREMA DOZVOLJENA.

Izvođenje vježbe će se smatrati pravilnom kada se probije 90° ili drugim riječima kada kukovi pređu ispod nivoa koljena.

Djevojke su u istoj kategoriji i prve 3 najbolje takmičarke osvojit će pojas sa polugom.

Momci će biti u tri kategorije prva tri mjesta u svakoj kategoriji nose sledrće nagrade:
1. Pojas sa polugom
2. Steznici za koljena i zglobove
3. Steznici za koljena

PRIJAVE SU OBAVEZNE U DM TRIPLE7 STRANICE.

Hvala svim čitaocima i vidimo se 30. Aprila u 17h u Terzo Gym and Fitness Premium – Igalo, Herceg Novi.

Milan Radović, osnivač Triple7

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.